KE STAŽENÍ: Šablony na prstové malování – léto

Blíží se léto, a tak přinášíme obrázky na malování prstem s prázdninovými motivy, které si můžete zdarma stáhnout a s dětmi si vyplnit. Šablony na prstové malování jsou vhodné nejen na prstové barvy, ale také na pěnové barvy s aplikátorem (v tubě).

V sadě najdete celkem 6 obrázků, které si mohou děti domalovat prstem, barvou v tubě nebo i pastelkami. U nás jsme použili konkrétně umyvatelné prstové barvy a pěnové barvy s aplikátorem od Djeco. Ale využít můžete i jiné značky a podobné pomůcky.

Děti při tvoření rozvíjí jemnou motoriku, kreativitu a také se mohou učit poznávat zábavnou formou  barvy. Prstové malování je vhodné pro děti už od 1 roku. Pokud ale malujete s mladšími, doporučujeme volit hlavně takové barvy, které jsou zdravotně nezávané, netoxické a jdou snadno umýt.

Mohlo by vás zajímat

Barvy na prstové malování

Sešity na prstové malování

Kreativní sady na malování prstíky

KE STAŽENÍ: Šablony na prstové malování – léto

Autor článku: Klára

Maminka dvou dětí, která se několik let věnuje testování kvalitních a netradičních hraček v rámci blogu Mámin koutek. Je také tvůrkyni e-shopu Mamito.cz. Ráda vymýšlí aktivity pro děti, tvoří inspirativní články a videa a s láskou pečuje o chod e-shopu.