PŘEDSTAVUJEME: Bleskové karetní hry Dummy Bear

Při cestování mohou často nastat chvíle, kdy se děti nudí a je třeba je zabavit. Jízda v autě, jízde ve vlaku, ale také třeba při čekání na prohlídku. Obzvláště na výlety všask člověk nemůže nosit kopu věcí, a tak vznikly kapesní hry Dummy bear, které se vlezou do každého batůžku a nabízí spoustu zábavy pro děti i dospělé.

Krátké hry na cesty

Herních variant pod značkou Dummy bear vzniklo už několik. Všechny ale mají jedno společné:

►  Lehké a skladné balení (vhodné do kapsy nebo batůžku)

►  Hry trvají pár minut (skvěle vyplní volnou chvilku)

►  Vše potřebné je v krabičce (není třeba nic navíc, můžete rovnou hrát)

►  Různorodé zaměření a originální zpracování (své si najde každý)

Ale pojďme se raději podívat na konkrétní hry a jejich obsah, protože to vám poví určitě víc.

Soubor krátkých her pro děti a rodiče. Hry jsou s motivem zvířátek a šumavské přírody. Děti kromě zábavy zjišťují zajímavosti o této krajině a tamních obyvatelích. Hry jsou určené pro nejmenší, a tak jsou jednodušší. Vhodné od 3 let

Soubor 20 krátkých her různého zaměření, které prověří rychlost, pozornost i logické myšlení. Hry jsou jednoduché a snadno zapamatovatelné. Hra je na podobném principu jako Bambilion Šumava, ale je určena starším dětem od 5 let.

Karetní hra vhodná do auta, vlaku či autobusu. Děti hledají při jízdě obrázky z karet, díky čemuž se zároveň učí značky či prvky, které se nacházejí nedaleko cest. Vhodné pro jednotlivce i více dětí od 3-4 let.

Kapesní soubor 21 her a aktivit, které jsou vhodné do venkovních prostor a přírody. Hry jsou zaměřené zeména na pohyb, paměť a pozornost. Určené jsou dětem od 5 let.

Zvířátka jsou nemocná. Pomůžete jim s uzdravením? Zábavná hra, ve které si děti zahrají na zvěrolékař a léčí zvířátka. Na každé kartě je naznačeno, čím se dá dané zvířátko zdravit a děti musí získat ty správné karty. Vhodné od 3-4 let.

PŘEDSTAVUJEME: Bleskové karetní hry Dummy Bear

Autor článku: Klára

Maminka dvou dětí, která se několik let věnuje testování kvalitních a netradičních hraček v rámci blogu Mámin koutek. Je také tvůrkyni e-shopu Mamito.cz. Ráda vymýšlí aktivity pro děti, tvoří inspirativní články a videa a s láskou pečuje o chod e-shopu.